Szállítási feltételek


A webshopban megrendelt terméke(ke)t a Magyar Posta juttatja el a megadott címre, postai utánvétellel, kizárólag Magyarország területére. A megrendelt termék(ek) és a postaköltség árát a posta képviselőjének a csomag kézhezvételekor kell kifizetni.


Lehetőség van azonban előre utalásos megrendelésre is, ilyenkor természetesen a vételár és a szállítási költség összegét a 10300002-84102640-11513288 számú bankszámlára kell átutalni.


A munkanapokon, valamint a hétvégén (szombat, vasárnap) vagy munkaszüneti napokon beérkezett rendelések két munkanapon belül kerülnek feladásra.


A mindenkori szállítási költségekről a Magyar Posta honlapján, az Általános Szerződési Feltételekből (5.2. pont) vagy a postákon kaphat tájékoztatást, valamint a Magyar Posta Ügyfélszolgálatán a (06-1) 333-7777 telefonszámon, vagy e-mailben.


Tájékoztatom, hogy kizárólag a webshopon keresztül érkező rendeléseket tudom elfogadni és teljesíteni. Közvetlen elektronikus levélben érkezett megrendeléseket nem áll módomban elfogadni! Megértését köszönöm!


A megrendelt termék (könyv) feladását követően minden esetben egy e-mail üzenet kerül továbbításra, amely e-mail tartalmazza a feladóvevény PDF formátumú másolatát, a kézbesítés várható időpontját, valamint egy link segítségével a küldemény nyomon követhetőségét.


A Vásárló kötelezettséget vállal a küldemény átvételének elmulasztásával járó költségek (a postai utánvét és a visszaszállítás költsége) megtérítésére. Vállalja, hogy az említett költségeket az üzemeltető adatainál található bankszámlaszámra a megrendeléstől számított 30 napon belül átutalja, vagy a megadott címre eljuttatja.


Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a megrendelt termék újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének (a postaköltség és a könyv ára), valamint az átvétel elmulasztásával járó költségek (a postai utánvét és a visszaszállítás díja) előre – az üzemeltető adatainál megadott bankszámlaszámra – történő átutalása esetén áll módomban ismételten elindítani.


A kota-grafika fenntartja a jogot arra, hogy a Vásárló adatainak valódiságáról meggyőződjön, és amennyiben az abban foglalt adatok valódisága kétséges, megkérdőjelezhető vagy értelmezhetetlen, abban az esetben a megrendelést törölje.